Isnin, 9 Mac 2015

taw x apa...something yang aku nak cakap sangat tapi x pernah terluah...yang aku sayang sangat kawan 2 aku tanpa hampa semua agak2 aku dapat x bertahan kat sekolah tu..tanpa hampa yng sudi berkawan ngan aku agak-agak ampa aku mampu x tersenyum dan menikmati hari seterusnya dengan baik..terima kasih kerana buatkan aku bukan seseorang yang halimunan dan x terlihat di mata

sahabatku

hai...hari ni aku nak post something tentang kawan aku..kawan???agak2 aku dapat kawan macam mana????
ni yang nak cita ni...aku dapat dua orang kawan SEKALIGUS..caya x???
  

ntah tpi aku DAPAT  kawan dengan orang yang berlawanan dengan sikapku
salah seorang ni..baik,sentiasa tegoq aku waktu aku lalai...dia ni kecik,x putih,x hitam pown x...skolah kat hi-tech dulu dan aku kawan ngan dia sebab dia caring sangat dengan aku...dia ni kadang-kadang annoying dan merimaskan tpi kadang-kadang macam budak2...kalau dia baca blog aku ni aku nak cakap kat dia yang aku sayang sangat-sangat-sangat dkat dia...kunci ketad-ketad dalam hati.then buang kunci tu dalam laut..x nak amik dah

secondly,aku dapt kawan yang sangat baik sampai aku jeles ngan dia...pandai,cantik,kaya...semua ada kat dia tpi...skang aku ada masalah ngan dia...x palah aku redha kalau dia nak jauhkan diri dari aku tpi satu ja aku nak cakap kat dia....jangan la tinggai aku sampai nanti kita dah x kawan dah...kalau ang nak kawan dengan orang yng lebih baik pada aku ...tolong jangan buat aku macam orang asing...mulut dia ni manis skit sebab setiap malam akan cakap kat aku minta maaf sa,terima kasih sa,cop sa,kejut aku sa kalau bngun awai...aku sentiasa maafkan dia dan x nak ingat masalah kita..

KESIMPULANNYA,kawan-kawan aku ni memang baik dan akan jadi pengawas sedangkan aku,kiamat dunia..kalau jadi pengawas le
sebab aku ni WANTED...ULANG SKALI LAGI WANTED!!!!!
ntah sebab apa aku wanted tpi aku akan try ubah sikap aku kepada lebih baik....sayang ampa dua ketad-ketad taw....selalu doa kat aku jadi orang berjaya dan semoga ampa dua pown berjaya di dunia dan akhirat...tegoq2 lah aku kalau aku ni terlebih comel,manja,baik,nakal,selalu kacau ampa dan lain-lain yang ampa kurang senang




                                 SAYANG AMPA SANGAT-SANGAT!!!!!!!!!!!!!

Rabu, 18 Februari 2015

Langkawi

still ingat hari itu ..
Best sangat .. nk pergi lagi

Hari ini

Hari Ini ...

yeah .. hari ini aku sedar zaman makin berubah
Bumi makin tua dan x larat nk menanggung dosa dosa manusia akhir zaman
Zina dianggap biasa
semakin ramai wanita yg x pandai menjaga maruah diri yg selama ini dianggap tinggi oleh segenap lapisan masyarakat ..
 Hmmm.. kadangkala aq terfikir apa yg bakal terjadi pada aku suatu hari nanti

Ahad, 15 Februari 2015

HAI...NAK CITA PASAL HARI SABTU YANG LEPAS IAITU HARI SUKAN KEJOHANAN....HIHIHI YANG SERONOK NAK CITANYA PASAL ZAMRUD IAITU RUMAH HIJAU DAPAT FIRST CUKOP 2 TAHUN BERTURUT-TURUT.































































































                                           

























































































































































































hari yang x akan aku lupakan sampai bulan 6...hihihhi
ada sapa2 yang terlihat dekat dii hati mohon la nyatakan..boleh tolong perkenankan...hihhi
but,kmi zamrudians bangga menjadi ahli zamrud...hhuhu
ayo ayo ayo zamrudku hari ini kita sudah menang hei