Isnin, 9 Mac 2015

sahabatku

hai...hari ni aku nak post something tentang kawan aku..kawan???agak2 aku dapat kawan macam mana????
ni yang nak cita ni...aku dapat dua orang kawan SEKALIGUS..caya x???
  

ntah tpi aku DAPAT  kawan dengan orang yang berlawanan dengan sikapku
salah seorang ni..baik,sentiasa tegoq aku waktu aku lalai...dia ni kecik,x putih,x hitam pown x...skolah kat hi-tech dulu dan aku kawan ngan dia sebab dia caring sangat dengan aku...dia ni kadang-kadang annoying dan merimaskan tpi kadang-kadang macam budak2...kalau dia baca blog aku ni aku nak cakap kat dia yang aku sayang sangat-sangat-sangat dkat dia...kunci ketad-ketad dalam hati.then buang kunci tu dalam laut..x nak amik dah

secondly,aku dapt kawan yang sangat baik sampai aku jeles ngan dia...pandai,cantik,kaya...semua ada kat dia tpi...skang aku ada masalah ngan dia...x palah aku redha kalau dia nak jauhkan diri dari aku tpi satu ja aku nak cakap kat dia....jangan la tinggai aku sampai nanti kita dah x kawan dah...kalau ang nak kawan dengan orang yng lebih baik pada aku ...tolong jangan buat aku macam orang asing...mulut dia ni manis skit sebab setiap malam akan cakap kat aku minta maaf sa,terima kasih sa,cop sa,kejut aku sa kalau bngun awai...aku sentiasa maafkan dia dan x nak ingat masalah kita..

KESIMPULANNYA,kawan-kawan aku ni memang baik dan akan jadi pengawas sedangkan aku,kiamat dunia..kalau jadi pengawas le
sebab aku ni WANTED...ULANG SKALI LAGI WANTED!!!!!
ntah sebab apa aku wanted tpi aku akan try ubah sikap aku kepada lebih baik....sayang ampa dua ketad-ketad taw....selalu doa kat aku jadi orang berjaya dan semoga ampa dua pown berjaya di dunia dan akhirat...tegoq2 lah aku kalau aku ni terlebih comel,manja,baik,nakal,selalu kacau ampa dan lain-lain yang ampa kurang senang




                                 SAYANG AMPA SANGAT-SANGAT!!!!!!!!!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan